YALOVA / ARMUTLU - Fıstıklı İlkokulu

Ock

Okulumuz Anasınıfı Öğrencilerinin Atatürk Haftası kapsamında yaptıkları çalışmalardan örnekler.

Ock

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Harun Alpar CANATAN ile Şube Müdürlerimiz Veysel DEMİR ve Nihat KARDAŞ Okul Müdürümüz Cem Gören'e hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak görevinde başarılar dilediler. Nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz.

Ock

Geri Dönüşüm bilincini öğrencilerimize aşılamak adına sınıflarımızda yaptığımız çalışmalar..

Ock

10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü kapsamında İlkokullar arasında düzenlenen Resim Yarışmasında öğrencimiz Armutlu 2.si olmuştur.

Ock

Anaokulu Öğrencilerimiz her yıl 29 Ekim - 4 Kasım tarihleri arasında kutlanan Kızılay Haftası kapsamında sınıf içi etkinlikler düzenlediler.

Ock

Daha temiz ve sürdürülebilir bir çevre hedefiyle okulumuzda başlattığımız dönüşüm çalışmalarının ilk aşamaları..