YALOVA / ARMUTLU - Fıstıklı İlkokulu

Nis

Mutlu ve huzurlu bayramlar.

Nis

Trafik Dedektifleri Projesi kapsamında Jandarma Ekipleri tarafından düzenlenen eğitim faaliyetine bu ay okulumuzdan 1-A sınıfı katılmıştır. Bu eğlenceli faaliyet için ekiplerimize teşekkür ediyoruz.

Nis

Okulumuzda uygulanan "Kayıp Değerler İzinde" Projemiz kapsamında gerçekleştirilen "Ayın Sınıfı" Uygulamasında 4/A Sınıfı okul kurallarına uyum, sınıf düzeni, verimli çalışma ve görgü kurallarına uyma konularındaki başarısından dolayı Mart Ayının Sınıfı olmuştur.

Hayırlı kandiller diliyoruz.

Nis

Oltama Takılan Kitaplar Projemiz kapsamında bu ay okuduğumuz "Ormandaki Kulübe" isimli kitabımızın yazarı Murat Kırmızı'yı Konferans Salonumuzda ağırlayarak kendisi ile söyleşi gerçekleştirdik. Davetimizi kırmayıp bilgi ve deneyimlerini öğrencilerimiz ile paylaşan yazarımıza teşekkür ediyoruz.

Nis

Orman Haftası kapsamında öğrencilerimiz ile birlikte okulumuzda Fidan Dikme etkinliği gerçekleştirdik. Armutlu Orman İşletme Şefliği personelinin desteği ile öğrencilerimiz hem eğlendiler hem de ağaç dikimi konusunda bilgi sahibi oldular.

Nis

Ramazan Ayı münasebetiyle okulumuzda Anasınıfı ve İlkokul grubuna yönelik olarak düzenlemiş olduğumuz İftar Programımız davetlilerimizin yoğun katılımıyla gerçekleştirildi. Organizasyonun uygulanması sürecinde destek olan tüm öğrenci, öğretmen ve velilerimize teşekkür ediyoruz.

Nis

Kütüphaneler Haftası kapsamında Anasınıfı ve İlkokul Öğrencilerimiz ile birlikte Mustafa Rıza Bey kütüphanesini ziyaret ettik. Misafirperverlikleri sebebiyle kütüphane personeline teşekkür ediyoruz.

Nis

3/A Sınıfı Öğrencilerimiz Sınıf Öğretmenimiz Ceylan Bayacar koordinatörlüğünde Yerel Yönetimler konulu ünite çalışmaları kapsamında Köy Muhtarımız Mehmet Karasu ile bir araya gelerek sohbet gerçekleştirdiler. Katılımlarından dolayı muhtarımıza teşekkür ediyoruz.

Nis

Yalova Sahil Güvenlik Komutanlığı personeli SG.Mk.Asb.Çvş.Okan ARAR tarafından ilkokul ve ortaokul öğrencilerimize yönelik "Geleceğin Denizcilerini Bilgilendirme Konferansı" düzenlenmiştir. Kendilerine katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz.

Nis

"Kayıp Değerler İzinde" Projemiz kapsamında Ramazan Ayı münasebetiyle okulumuzda düzenlenen Sure Ezberleme Yarışması başlamıştır. Kazananları sürpriz ödüllerin beklediği yarışmamıza tüm öğrencilerimizin katılımını bekliyoruz.

Nis

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Töreni okulumuz Konferans Salonundaki program ile gerçekleştirildi. 18 Mart Çanakkale Zaferinin 109.Yıl Dönümünde başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Aziz Şehitlerimizi saygıyla anıyoruz.

Nis

Bahar ayının gelmesiyle birlikte Anasınıfımızda bahar partisi yapılarak ilkbahar mevsiminde olan değişiklikler görsel yollarla öğrencilerimize anlatılmaya çalışılmıştır.

Nis

Okulumuzda uygulanan "Kayıp Değerler İzinde" Projemiz kapsamında gerçekleştirilen "Ayın Sınıfı" Uygulamasında 3/A Sınıfı okul kurallarına uyum, sınıf düzeni, verimli çalışma ve görgü kurallarına uyma konularındaki başarısından dolayı Şubat Ayının Sınıfı olmuştur.

Nis

12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Töreni okulumuz öğretmen ve öğrencilerinin katılımıyla konferans salonumuzda gerçekleştirildi. İstiklal Marşımızın Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde kabulünün 103. yıl dönümünü kutluyor, İstiklal Şairimiz Mehmet Akif Ersoy'u saygı ve minnetle anıyoruz.