YALOVA / ARMUTLU - Fıstıklı İlkokulu

Ock

6.01.2024 Tarihinde yapılan Okul Meclisi Üye Seçimi sonuçlarına göre sınıflarını temsil hakkı kazanan öğrencilerimiz

Ock

Pençe-Kilit harekatı bölgesinde terör örgütü mensupları tarafından askerlerimize yönelik saldırıda şehit olan kahramanlarımıza Allah’tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Ock

Önemli Duyuru! Kayıp Değerler İzinde Projemiz kapsamında okulumuzda 16/01/2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan Okul Meclisi Seçimlerinde oy kullanacak tüm öğrencilerimizin Seçmen Kağıtları Muhtarlık Bürosuna bırakılmıştır. Öğrencilerimizin evrakları temin ederek kimlikleri ile birlikte seçim günü yanlarında bulundurmalarını önemle rica ederiz.

Ock

Okulumuz Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Cem Güven tarafından tüm öğrencilerimize "İnternet Ortamında Çocukların Güvenliği" konulu konferans düzenlenmiştir.

Ock

Kayıp Değerler İzinde" Projemiz kapsamında yapılacak olan Okul Meclisi Seçimleri için Aday Olma süreci tamamlanmış olup öğrencilerimizin yönetime demokratik katılımını sağlamak adına geri sayım başlamıştır.

Ock

Okulun dört duvardan ibaret olmadığını anlatan "Sıra'dan Renkli Hayatlara" Projemiz başlıyor.

Ock

Kayıp Değerler İzinde Projemiz kapsamında okulumuzda düzenlenen İnsan Hakları Günü Yarışmalarında dereceye giren öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Ock

Okul Temelli Kurslarımıza Başlıyoruz.

Ock

Okul Öncesi Öğrencilerimiz ile birlikte Sınıf Öğretmenimiz Hayriye Alcıoğlu önderliğinde "Kitap Hastanesi" oluşturarak çocuklarımızın okumaya karşı olan isteklerini artırmayı amaçlıyoruz.

Ock

Oltama Takılan Kitaplar Projemiz kapsamında Feo ve Kurt, Gelecek Ekspresi Çöp Dünya, Cezeri ve Akılalmaz Makineleri, Hayallere Uçuran Kanatlar ve Dedemin Kurabiyeleri kitaplarının tartışma oturumları Koordinatör Öğretmenlerimiz eşliğinde gerçekleştirildi.

Ock

Okul Öncesi Öğrencilerimiz ile dört bir yanı bambaşka güzelliklerle çevrili güzel ülkemizin farklı bölgelerine seyahat ettik.

Ock

Okulumuz 3/A Sınıfı Öğrencileri Sınıf Öğretmenleri nezaretinde Mustafa Rıza Bey kütüphanesini ziyaret ederek okuma etkinliği gerçekleştirdiler. Bizleri güler yüzleri ile karşılayan kütüphane görevlilerimize teşekkür ediyoruz.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında İlçemiz İlkokulları arasında düzenlenen En İyi Cümle/Afiş Yarışmasında 3/A Sınıfı Öğrencisi Miray Oğuz İlçe 2.si olmuştur. Öğrencimizi tebrik ediyoruz.

Ock

Bakanlığımızın teşvikleriyle ülke genelinde öğrencilerimizin Türk Dilinin zenginliklerini tanımasına ve dili etkin bir şekilde kullanmasına imkan tanıyacak olan "Dilimizin Zenginlikleri Projesi" okulumuzda uygulanmaya başlamıştır.