YALOVA / ARMUTLU - Fıstıklı İlkokulu

Ock

Hz. Mevlâna'nın 750. Vuslat Yıldönümü Anma Töreni (Şeb-i Arûs) bugün okulumuz konferans salonunda icra edilmiştir. Programın hazırlanmasında emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Ock

Tutum yatırım ve Türk malları haftası kutlu olsun.

Ock

Kış Mevsiminin gelmesi ile birlikte Anasınıfı öğrencilerimiz temaya uygun aktiviteleri öğretmenleri eşliğinde sınıflarında deneyimlediler.

Ock

Bölgemizde oluşan deprem nedeniyle 04.12.2023 tarihinde eğitim-öğretime 1 (bir) gün ara verilmiştir.

Ock

Cumhuriyetimizin 100.Yılı Kutlamaları kapsamında düzenlenen Kurumlar arası Voleybol Turnuvasında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz 1. olmuştur. Başarıda emeği geçen herkesi tebrik ediyoruz.

Ock

Okulumuz genelinde yapılan düzenlemeler kapsamında;

• Hasarlı olan Engelli Rampası onarılarak kullanıma sunuldu;
  • Atatürk Büstü bakıma alınarak yeni bir görünüme kavuştu;
  • Öğrencilerimizin görüş ve önerilerini almak amacıyla okulumuz katlarına dilek ve şikayet kutuları yerleştirildi.

Ock

Taşımalı Eğitim yoluyla okula ulaşım sağlayan öğrencilerimizin güvenliğini sağlamak amacıyla İlçe Milli Eğitim, Müdürlüğü, Jandarma ve Emniyet Birimleri ile birlikte servis araçlarının kontrolleri gerçekleştirildi.

Ock

"Oltama Takılan Kitaplar" Projemiz kapsamında öğrencilerimize yönelik tanıtım toplantısı yapılarak Ayın Kitaplarının dağıtımı yapılmıştır. Herkese iyi okumalar dileriz.

Ock

Öğrencilerimize milli ve manevi değerlerimizi kazandırmak amacıyla uygulamaya koyduğumuz projemiz başlıyor.

Ock

Armutlu Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Tokat okulumuzu ziyaret ederek Öğretmenlerimizin Öğretmenler Gününü kutladı. Kendilerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

Ock

24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında okulumuzda gerçekleştirilen program öğrencilerimizin renkli gösterilerine sahne oldu.

Ock

Yalova İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından okulumuzda gerçekleştirilen tanıtım faaliyetinde öğrencilerimiz hem öğrendiler hem de eğlendiler.

Ock

Dengeli Beslenme konusunda öğrencilerimizi bilgilendirmek amacıyla okulumuzu ziyaret eden Yalova İl Milli Eğitim Müdürlüğü personeli Diyetisyen Meltem Özdemir ilkokul grubumuza yönelik faydalı bir sunum gerçekleştirdi.

Ock

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla ilçemizde düzenlenen ilkokullar arası resim yarışmasında ilçe 3.sü olan okulumuz 4/A sınıfı öğrencisi Ayşe Sima KAYIKÇI’ yı tebrik ediyoruz.

10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü kapsamında okulumuzda düzenlenen Anma Programı