YALOVA / ARMUTLU - Fıstıklı İlkokulu

Şbt

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü dolayısıyla Okulumuzda düzenlenen İstiklal Marşı'nı Güzel Okuma Yarışmasında dereceye giren öğrencilerimizi tebrik ediyoruz. Birinci olarak İlçe yarışmasında okulumuzu temsil hakkı kazanan öğrencimize başarılar diliyoruz.

Şbt

Anasınıfı Öğretmenimiz koordinatörlüğünde okul öncesi öğrencilerimiz İç Anadolu bölgesini çeşitli drama etkinlikleri ve görsellerle öğrendiler.

Şbt

Yalova Rehberlik Araştırma Merkezinde görevli eğitimcilerimiz tarafından Öğretmenlerimize yönelik Psikolojik Sağlamlık semineri verilmiştir. Kendilerine teşekkür ediyoruz.

Şbt

Kritik dönemlerden biri olan okul öncesi çağı, çocukların her alanda gelişimi için önemlidir. Bu nedenle doğru davranışları öğretebilmek, sınıfta yardımlaşma kültürünü yaygınlaştırmak ve öğrencilerimizin bu değerleri günlük hayatlarına taşıyabilmeleri adına Anasınıfımızda "İyilik Kumbaram" etkinliği gerçekleştirilmiştir.

Şbt

Okulumuz adına verimli geçen 1.Dönem içerisinde "Sıra'dan Renkli Hayatlara" Projemiz kapsamında Anasınıfı, 1-A ve 2-A Sınıfı Öğretmenlerinin koordinatörlüğünde Velilerimizin destekleri sayesinde üç adet kermes programı gerçekleştirdik

Şbt

Belediye Başkanımız Sayın Mustafa TOKAT, İlçe Jandarma Komutanımız Sayın Yusuf Burak ATLIOĞLU, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Dr.Harun Alpar CANATAN ile Şube Müdürümüz Sayın Nihat KARDAŞ ve Muhtarımız Mehmet KARASU okulumuzu ziyaret ederek öğrencilerimizin karne sevincine ortak oldular. Kendilerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

Ock

Okulumuz Öğrencilerine yönelik yapılacak olan etkinliğimizde Spor Alanlarında kariyer planlaması konusunda bilgi verilecektir.

Ock

Okulumuz 4/A Sınıfı ile birlikte davetli velimiz eşliğinde Taş ve Deniz Kabuğu Boyama Etkinliği yapılmıştır.

Ock

6.01.2024 Tarihinde yapılan Okul Meclisi Üye Seçimi sonuçlarına göre sınıflarını temsil hakkı kazanan öğrencilerimiz

Ock

Pençe-Kilit harekatı bölgesinde terör örgütü mensupları tarafından askerlerimize yönelik saldırıda şehit olan kahramanlarımıza Allah’tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Ock

Önemli Duyuru! Kayıp Değerler İzinde Projemiz kapsamında okulumuzda 16/01/2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan Okul Meclisi Seçimlerinde oy kullanacak tüm öğrencilerimizin Seçmen Kağıtları Muhtarlık Bürosuna bırakılmıştır. Öğrencilerimizin evrakları temin ederek kimlikleri ile birlikte seçim günü yanlarında bulundurmalarını önemle rica ederiz.

Ock

Okulumuz Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Cem Güven tarafından tüm öğrencilerimize "İnternet Ortamında Çocukların Güvenliği" konulu konferans düzenlenmiştir.

Ock

Kayıp Değerler İzinde" Projemiz kapsamında yapılacak olan Okul Meclisi Seçimleri için Aday Olma süreci tamamlanmış olup öğrencilerimizin yönetime demokratik katılımını sağlamak adına geri sayım başlamıştır.

Ock

Okulun dört duvardan ibaret olmadığını anlatan "Sıra'dan Renkli Hayatlara" Projemiz başlıyor.